Aktuelt

Nyheter og notiser

 • Fra styrebordet
 • Meldinger
 • Notiser
 • Annen info

Liste over innlegg

 • Retningslinjer for leie eller lån av klubbens utstyr

  Retningslinjene har vært drøftet i styret i oktober og november 2022, ikke uten hodebry. Styret hadde to spor å velge mellom: 1) At LPK kunne drive med uteie av kajakker og tilhørende utstyr eller 2) at LPK ikke skulle drive med ren utleie siden dette ikke faller inn under klubbens formål.

  Vi landet på det siste. At LPK ikke skal drive med ren utleie skal likevel ikke være til hinder for at LPK kan holde kurs i padling for andre organisasjoner. Poenget er at det skal foregå i LPKs regi i kooperasjon med aktører som det er formålstjenlig å ha samarbeid med. Når padlekurs gjennomføres slik, vil klubben stille sine egne instruktører til disposisjon. Derved kan vi sørge for kvalitet og sikkerhet samtidig som vi tilgodeser våre instruktører og klubben selv. Vi skal være fleksible, lydhøre og samarbeidsvillige overfor andre aktører slik at de gjennom LPK får et godt og trygt kursopplegg som de er fornøyd med.

  Klikk her for å lese retningslinjene!

 • Takk til alle våre frivillige!

  Lillesand Padleklubb har en imponerende gjeng med frivillige. Dere gjør en stor og uerstattelig innsats for klubben, lokalmiljøet og padlesporten. En hjertelig takk fra styret til hver og en, ingen nevnt – ingen glemt!

  Hilsen fra generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen.
 • Gode rabatter for medlemmer

  Avtalen

  Lillesand Padleklubb har inngått avtale med Padlespesialisten AS. Avtalen gjelder i denne omgangen frem til 31. desember 2024 og gir både klubben og medlemmene gunstige priser på hele varespekteret til Padlespesialisten AS.

  Hvordan fungerer det

  For å få rabatten når du handler i butikken viser du medlemskortet. Det kan du laste ned fra https://www.minidrett.no/profil/medlemskap. Hvis du vil handle i nettbutikken, tar du kontakt med et av klubbens styremedlemmer og får oppgitt en kode som ikke skal deles med andre.

  Ikke medlem enda? Klikk her og meld deg inn – nå halv kontingent!

  Medlemskvelder

  Fra tid til annen vil Padlespesialisten AS invitere til medlemskvelder. De blir kunngjort på https://www.lillesandpadleklubb.no/aktivitetskalender/ og på https://www.facebook.com/groups/lillesandpadleklubb

  Torsdagstur, pause på Auesøya / Thursday trip, break at Auesøya island

 • Lederkurs for ungdom

  Kunne du tenkt deg å bli aktiv i Lillesand padleklubb, og være en ressurs knyttet til våre barne- og ungdoms-aktiviteter?

  Lillesand padleklubb ønsker å nå ut til 3-5 ungdommer som ønsker å delta på kurs i regi av Agder idrettskrets, og samtidig ønsker å være en ressurs i padleklubben med å bygge opp et godt padlemiljø for ungdom i Lillesand og omegn. LPK betaler kursavgiften på 1.500 kroner for de som ønsker å delta.

  Interesserte bes melde seg til styret på e-post: styret@lillesandpadleklubb.no

  Les om kurset ved å klikke her!

  Mentor

  Vi vil også gjerne knytte til oss en mentor som ønsker å følge opp ungdommene etter gjennomført kurs. Interesserte bes melde seg til styret på e-post: styret@lillesandpadleklubb.no