Medlemskap

Bli medlem: -klikk her-

Bassengtrening i vinterhalvåret: -klikk her-

Informasjon:

Lillesand Padleklubb er en aktiv klubb som holder til i et av Nordens vakreste kystområder. Blant de rundt 150 medlemmene finnes både barn, ungdom og voksne (+godt voksne).

Gjennom sommerhalvåret (april-oktober) arrangeres fellesturer for alle ferdighets- og erfaringsnivåer. De fleste turene er ettermiddags-/kveldsturer, men noen er også heldagsturer og turer med overnatting.

Spesielt viktig for klubben er det å ta vare på de yngste medlemmene. Det arrangeres egne turer både på sjøen/havet og på innsjøer for barn og ungdom.

Vi har et godt samarbeid med danske padleklubber og arrangerer kurs og turer sammen med dem både i Norge og Danmark.

Lillesand Padleklubb (LPK) ble stiftet 28. august 1990 under navnet Lillesand Kajakk- og Kanoklubb. Senere samme år skiftet klubben navn til Lillesand Padleklubb og ble medlem av Aust-Agder Idrettskrets, Norges Idrettsforbund og Norges Padleforbund.

Klubben har båtlager på Verven (Kokkenes) ved Lillesand sentrum, sammen med Kystlaget.

Lillesand Padleklubbs hovedformål er å skape et godt miljø med havpadling som hovedaktivitet for padleinteresserte i hele Aust Agder, og for alle ferdighetsnivåer.

Sesongen for fellespadlinger i klubbens regi, starter i april og slutter i oktober. Tidspunktene blir annonsert på hjemmesidene og på Facebook. Utenom dette, gjennom hele året, avtaler medlemmene selv turer via klubbens Facebooksider. I vintermånedene trener vi på balanse, egenredning, kameratredning og eskimorulle i innendørs svømmehall.