Fellespadling i Mandalsskjærgården - NB! - LES TEKSTEN NØYE!

Fellespadling i Mandalsskjærgården - NB! - LES TEKSTEN NØYE!


Tid


Sted

Vis kart

Mandal kajakklubb inviterer padlere på sørlandet til fellestur i Mandalskjærgården. Planen er å padle 20-25 km. Drømmenturen går rundt Pysen (sydligste skjær i Norge) og vi ønsker ellers å vise frem det beste mandalskjærgården har å by på. Det bilr en god pause halvvegs med tid til å fyre primus, lage et godt måltid mat og bli kjente med nye padlevenner rundt «leirbålet». 


Padleturen er på teknikkursnivå, grunnkurs og en del padleerfaring er tilstrekkelig. De som blir med, må kunne padle i turtempo (6 km/h) i to timer og fortsette etter en pause. Turen kan komme til å gå i eksponert farvann utenfor alle holmer og skjær. Det kan bli vind på opp til 8 m/s og litt dønninger/bølger. De som er i tvil om turen passer for dem, bør søke råd hos erfarne padlere i egen klubb.


Turleder er foreløpig Jahn Olaf (joo@joo.no, 930 08 563) og det vil være andre medturledere fra klubben. I tillegg vil ressurspersoner fra andre klubber bli inkludert i turledergruppen ved behov.


Informasjon om fremmøteplass og detaljer om padlerute kommer ca 20. mai. 


Denne turen er et del av et samarbeid mellom Kristiansand kajakklubb, Søgne kajakklubb, Mandal Kajakklubb og Lillesand padleklubb hvor vi ønsker å gi padlere som ønsker litt lengre turer for mer øvede padlere et tilbud.


https://fb.me/e/3nOfZVuh4


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.