Klubbturer

I gjennom vår og høstsesongen avholdes det felles klubbturer for våre medlemmer, hver tirsdag kveld, med avgang fra Verven kl. 1800. Turene varer som regel frem til ca kl.  2100.
Dette er turer med en utdannet aktivitetsleder som har ansvaret, og ofte med ett tema.
Som nybegynner i kajakk kan vi anbefale disse turene på det varmeste, hvor man kan få trent på, og utviklet sine ferdigheter i kajakken. Andre medlemmer deler gjerne av sine erfaringer, svarer på ting du lurer på, og bidrar til din videreutvikling :)
Sist men ikke minst er dette ett veldig sosialt, trygt og inkluderende tiltak for alle våre medlemmer, det er ikke for ingenting at Lillesand Padleklubb er kjent for sitt gode padlemiljø!
I vinterhalvåret settes det opp klubbturer, for de av våre medlemmer som har tørrdrakt, og annet nødvendig utstyr for å kunne vinterpadle! Tid og sted blir annonsert som egne arrangement underveis i sesongen på Facebook og her på klubbens nettside!


Klubb og Temakvelder

Gjennom vintersesongen inviterer vi til temakvelder for medlemmene våre. Målet er å styrke det sosiale fellesskapet og eierforholdet til klubben og ikke minst å lære av hverandre gjennom å ta opp aktuelle temaer.

Det blir en kort innledning om et tema med påfølgende samtaler og diskusjoner.
Vi har tanker om å ta opp temaer som navigasjon, knuter og knop, klubbutvikling, overnattingsturer sommer og vinter, klubbhusprosjektet osv.

Tid, sted og temaer blir annonsert på Facebook og her på klubbens nettsted

Send gjerne inn ønsker om temaer til styret klikk her 

Bassengtrening

Velkommen til bassengtrening!
Medlemmer er velkommen til å trene og øve seg sammen med andre i Møglestuhallen i Lillesand. 
Treningen er på søndager fra 18.00 – 20.00. Du velger selv hva du ønsker å øve på og det er alltid tips og støtte å hente fra andre.
Har du ikke kajakk? Null problem!
Vi har 2 kajakker og 4 barnekajakker med spruttrekk og årer, samt vester til barna tilgjengelig i hallen.
Om du har mulighet til å ta med en kajakk, åre og spruttrekk, er det helt i orden å hente på Verven. Om du ikke har kajakk selv, eller mulighet til å hente på Verven, er det stort sett alltid andre som har tatt med kajakk. Ofte er det mulighet å prøve og øve med en av kajakkene som er i bassenget når eier har en liten pause.
Mer informasjon om når det er bassengtrening finner du på Aktivitetskalender og på vår Facebookside

KLUBBKVELD - Turmat ute med Hanne

Dette er en sosial klubbkveld hvor vi lager og spiser mat sammen. Her kan du få inspirasjon til annen turmat enn den du pleier å lage. Husk å sette…

Les mer

23 apr

Aktivitetsledersamling: Fremdriftstak og pedagogikk

Workshop: Fremdriftstak og pedagogikk.  Ansvarlige: Hanne (LPK) og Jahn Olaf fra Mandal (joo@joo.no, 930 08 563). Denne workshopen er et…

Les mer

24 apr

BASSENGTRENING MØGLESTUHALLEN

Velkommen til bassengtrening! Dette er en flott arena for store og små, til å trene på egen-og/eller kameratredning, eller annen teknikk du føler du…

Les mer

28 apr