PADLE EVENTYRET STARTER HER!

Lillesand Padleklubb er et idrettslag og en friluftsorganisasjon i Lillesand med aktive medlemmer fra hele regionen. Klubben ble grunnlagt i 1990. Vi har medlemmer i alle aldre fra 6 til opp mot 80 år. 

Vi har en fantastisk skjærgård, som ligger klar og venter på deg! Se vårt padlekart her

Klubbens motto er ”Padleglede for alle”, og dette er noe vi jobber kontinuerlig mot, gjennom å bygge opp aktiviteter for barn og unge, familier, og folk med ulike grader av funksjonsevne. Vi har arrangert tilrettelagte padleturer for Sunnaasstiftelsen, og dette er noe vi håper å få til mere av i årene som kommer! 

Vi er en sosial klubb, med en arena som oppleves både trygg og inkluderende for våre medlemmer, og vi ønsker å gi plass til alle som liker å padle, eller som har lyst til å prøve denne fantastisk fine friluftsaktiviteten! Våre aktiviteter finner du her!

Hovedaktiviteten er turpadling på sjøen i havkajakk, med nødvendig kursing for våre medlemmer. Våre kurs finner du her!

Klubben er aktiv gjennom hele året med turer, kurs, medlemskvelder, og fellespadlinger, både i regi av klubben og som private turer i regi av medlemmer. Om vinteren har vi også tilbud om trening i oppvarmet basseng i Møglestuhallen, de fleste søndager i tidsrommet 18-20.

Klubbens lokaler ligger på Verven Kystkultursenter, Lillesand. Her har vi fått laget en flott flytebrygge, så vidt oss bekjent, den eneste i sitt slag i regionen, som er tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne, samt tilpasset utlegging av kajakker for store og små!

Som medlem i klubben har du tilgang til alt nødvendig utstyr for å komme deg ut på sjøen i kajakk, med unntak av personlig tøy og turutstyr.

For barna har vi også vester, våtdrakter og badesko til utlån.


Våre medlemspriser 2024:

Voksen (fra 26 år) 
500,-
Barn/Ungdom (0-25 år)
100,-
Pensjonist/ufør
400,-


Har du lyst til å bli en medlem av kanskje norges beste padleklubb? Da kan du trykke her :)

Lurer du på noe, så ta bare kontakt på mail: styret@lillesandpadleklubb.no

Følge oss gjerne på Facebook !

AKTIVITETER

KLUBBTUR - TIRSDAGSTUR

Klubbturene er åpne for alle som ønsker å være med og har grunnkurs hav. Dette er korte og enkle turer som passer ekstra godt for deg som har lyst…

Les mer

06 aug

KLUBBTUR - TIRSDAGSTUR

Klubbturene er åpne for alle som ønsker å være med og har grunnkurs hav. Dette er korte og enkle turer som passer ekstra godt for deg som har lyst…

Les mer

13 aug

Grunnkurs hav - Flerkulturelle

Dette kurset er i utgangspunktet for fremmedspråklige, men ved ledig plass er det åpent for alle. Lillesand padleklubb har fått tildelt endel…

Les mer

17 aug