PADLE EVENTYRET STARTER HER!

Lillesand Padleklubb er et idrettslag og en friluftsorganisasjon i Lillesand med aktive medlemmer fra hele regionen. Klubben ble grunnlagt i 1990. Vi har medlemmer i alle alder fra 6 til opp mot 80 år. 

Vi har en fantastisk skjærgård, som ligger klar å venter på deg! Se vårt padlekart her

Klubbens motto er ”Padleglede for alle”, og dette er noe vi jobber kontinuerlig mot, gjennom å bygge opp aktiviteter for barn og unge, familier, og folk med ulike grader av funksjonsevne. Vi har arrangert tilrettelagte padleturer for  Sunnaasstiftelsen, og dette er noe vi håper å få til mere av i årene som kommer! 

Vi er en sosial klubb, med en arena som oppleves både trygg og inkluderende for våre medlemmer, og vi ønsker å gi plass til alle som liker å padle, eller som har lyst til å prøve denne fantastisk fine friluftsaktiviteten! Våre aktiviteter finner du her!

Hovedaktiviteten er turpadling på sjøen i havkajakk, med nødvendig kursing for våre medlemmer. Våre kurs finner du her!

Klubben er aktiv gjennom hele året med turer, kurs, medlemsskvelder, og fellespadlinger, både i regi av klubben og som private turer i regi av medlemmer. Om vinteren har vi også tilbud om trening i oppvarmet basseng i Møglestuhallen, de fleste søndager i tidsrommet 18-20.

Klubbens lokaler ligger på Verven Kystkultursenter, Lillesand. Her har vi fått laget en flott flytebrygge, så vidt oss bekjent, den eneste i sitt slag i regionen, som er tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne, samt tilpasset utlegging av kajakker for store og små!

Som medlem i klubben har du tilgang til alt nødvendig utstyr for å komme deg ut på sjøen i kajakk, med unntak av personlig tøy og turutstyr.

For barna har vi også vester, våtdrakter og badesko til utlån.


Våre medlemspriser 2024:

Voksen (fra 26 år) 
500,-
Barn/Ungdom (0-25 år)
100,-
Pensjonist/ufør
400,-


Har du lyst til å bli en medlem av kanskje norges beste padleklubb? Da kan du trykke her :)

Lurer du på noe, så ta bare kontakt på mail: styret@lillesandpadleklubb.no

Følge oss gjerne på Facebook !

AKTIVITETER

KLUBBKVELD - Turmat ute med Hanne

Dette er en sosial klubbkveld hvor vi lager og spiser mat sammen. Her kan du få inspirasjon til annen turmat enn den du pleier å lage. Husk å sette…

Les mer

23 apr

Aktivitetsledersamling: Fremdriftstak og pedagogikk

Workshop: Fremdriftstak og pedagogikk.  Ansvarlige: Hanne (LPK) og Jahn Olaf fra Mandal (joo@joo.no, 930 08 563). Denne workshopen er et…

Les mer

24 apr

BASSENGTRENING MØGLESTUHALLEN

Velkommen til bassengtrening! Dette er en flott arena for store og små, til å trene på egen-og/eller kameratredning, eller annen teknikk du føler du…

Les mer

28 apr