Padlere med hjerte for alle!


Lillesand padleklubb har i samarbeid med DNT Sør, arrangert parapadling for Sunnaasstiftelsen, noe som har vært særdeles givende og inspirerende!

Vi har som klubbens motto "Padleglede for alle", og målsettingen er å spre padlegleden ut til flere målgrupper.  Som en del av denne satsningen har vi jobbet med en omfattende oppgradering av flytebrygga, slik at den skal være godt tilgjengelig for de fleste, i tillegg til at vi har kjøpt inn en god del ekstra utstyr for tilrettelagt padling. Med dette håper vi at satsningen vår kan åpne opp for tilrettelagtpadling i større omfang i regionen.

Vi har ett tett samarbeid med DNT Sør, og vil sammen med de legge opp til aktiviteter rettet mot denne målgruppen gjennom sesongen.

Noe av det fineste med å jobbe opp mot denne gruppen, er å få oppleve den gleden det gir dem "å få være normale" - kjenne på følelsen av å utøve en aktivitet på helt lik linje med andre funksjonsfriske - dette ønsker vi å tilby flest mulig!


Blir du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg, og /eller er du medlem og tenker du har lyst å bidra, men ønsker mere info?  Ta kontakt her!