Teknikkurs Hav 29-30. juni

Teknikkurs Hav 29-30. juni


Arrangør: Lillesand Padleklubb
Påmeldingsfrist: 30.06.2024 00:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 1 000,00 inkl. avgifter

Lillesand padleklubb sine kurs holdes av dyktige instruktører med fokus på trivsel, sikkerhet og kunnskap. Teknikkurset i havpadling er for deg som har en del padleerfaring og som har gjennomført grunnkurset i havpadling eller har tilsvarende ferdigheter. Du er interessert å lære og øve på ulike praktiske og tekniske ferdigheter, og bruke flere av mulighetene som en kajakk har i seg. Teknikkurs hav er for deg som ønsker å utvikle deg som padler, kunne padle lengre med mindre kraft, forebygge skader. 

Teknikkurset er kanskje det morsomste kurset med mye lek og bading. Du blir ikke utlært, men kurset bringer deg et godt stykke videre i trygghet og teknikk. De fleste har en bratt læringskurve og alle opplever mestring idet du selv bestemmer hvor langt du ønsker å strekke deg. 

Kontakt gjerne kursholder hvis du er usikker på om dette er noe for deg! 

Mer om kurset: Vi øver på ulike tak, redninger, årebruk, tauing og sikkerhet. Kurset er på 16 timer. Mer informasjon om innhold finner du her: https://www.padling.no/vaattkort/historien-bak-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/ Fullført kurs gir teknikkurs-oblat fra Norges Padleforbund (NPF). Teknikkurs 

Kurset varer fra kl 9-17 begge dager. 

Oppmøtested: Verven Kystkultursenter på Kokkenes 12 i Lillesand. 

Medlemskap: Kurset er billigere for deg som er medlem i Lillesand padleklubb. Informasjon om innmelding i klubben samt pris for medlemskap finner du på www.lillesandpadleklubb.no 

Pris: Medlem: 1000 for kurs + 500 for medlemskap (voksen over 25 år), totalt 1500 kr. 

Ikke medlem: 3000 for kurs. 

Prisen dekker kursledelse, lån av kajakk, vest og åre. NB! Det er kun medlemmer som er dekket av klubbens forsikring på kurs. Vi anbefaler alle å ha egen reiseforsikring. 

Påmelding: Her på denne siden. Minimumsantall for gjennomføring av kurset er 4 deltagere. 

Krav til deltaker: Må ha grunnkurs hav. Dersom du har vannskrekk eller sykdom er det viktig å informere kursleder om dette før start. Umyndige kan delta på kurs etter samtykke fra foresatte. Kontakt kursleder før påmelding. 

Utstyr: Informasjon sendes ut før kursstart. Vi anbefaler en rimelig våtdrakt på 3mm eller tørrdrakt siden vi kommer til å oppholde oss en del i vann i forbindelse med redninger. Du må ha på sko som tåler sjøvann, for eksempel neopren våtsko eller annet som sitter godt på føttene. Det blir en god pause midt på dagen, så ta med en jakke eller annet varmt tøy til å ha utenpå (sjekk værmeldingen før kursstart). Ta også med deg mat og drikke for dagen og pakk dette i vanntette poser. Til dette kurset trenger du også taueline. Kursleder informerer om anbefalt type. 

Kursleder er Tomas Chmiel, veileder hav. E-post: tomchmiel.tc@gmail.com, tlf 41574525

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt!