Lillesand Padleklubb har fått tildelt støtte/midler fra Agder Fylkeskommune og Lillesand Idrettsråd!

Postet av Lillesand Padleklubb den 20. Nov 2023

LILLESAND PADLEKLUBB REALISERER NÅ PADLEGLEDE FOR ALLE!

 

Lillesand padleklubb har fått økonomisk støtte slik at de kan gi et tilbud til lavinntektsfamilier, flyktninger, personer med nedsatt funksjonsevne/helseutfordringer og til barn og unge.

 

“Nærheten til sjøen, muligheten til å komme seg ut og oppleve den fantastiske skjærgården, umotorisert, uten å måtte ha egen båt, er selve hjertet i klubben og hos medlemmene”, sier Edvin Hansen som er leder i Lillesand padleklubb. Han fremhever at dette gir et lavterskeltilbud på naturopplevelser, mulighet for overnattingsturer, rekreasjon etc. for en svært rimelig penge. Takket være økonomisk støtte fra Lillesand idrettsråd og Agder fylkeskommune skal klubben nå bygge opp et tilbud som vil nå ut til mange flere.

 

I løpet av denne sommersesongen har klubben kjøpt inn utstyr og etablert padling for personer med nedsatt funksjonsevne / helseutfordringer via Sunnaas-stiftelsen, samt for barn og unge. Klubben starter nå arbeidet med å utdanne flere aktivitetsledere slik at de også kan tilby rimelig padling for lavinntektsfamilier og flyktninger.

 

Edvin Hansen fremhever at klubbens målsetting er å spre padleglede!

Den økonomiske støtten gjør det mulig for klubben å skaffe utstyr, utdanne aktivitetsledere og å tilby medlemsskap og kurs til en svært rimelig penge for de som opplever at økonomien er stram.


Vi takker Lillesand Idrettsråd for de 50 000,- vi fikk i sommer, og Agder Fylkeskommune for de 270 000,- vi er tildelt til innkjøp av parapadleutstyr, inkludering og utdanning av aktivitetsledere!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.